FAQ

Veel vragen - veel antwoorden!


Zeker heeft u voorafgaand aan uw bezoek vragen aan ons dat u graag zou hebben beantwoord. Om deze reden hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden voor u samengesteld. Als vragen onbeantwoord blijven, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Aangezien het in de skihal redelijk koud is (- 4°C), adviseren wij u warme winterkleding te dragen. Op de piste is het dragen van handschoenen verplicht. Handschoenen kunnen om hygiënische redenen niet gehuurd worden in het alpincenter, neem deze dus a.u.b. altijd zelf mee. Alternatief zijn handschoenen te koop bij Intersport alpincenter. Kleding kunt u in het alpincenter huren - skibroek € 7,00/ skijack € 7,00.

In een all inclusive ticket voor de skihal zijn entree, lift, materiaal (ski's/snowboard, schoenen en stokken), onbeperkt eten (buffet) & drinken (frisdranken & sappen, koffie & thee, bier & wijn)

 In het winterseizoen (oktober tot april) is de skihal van dinsdag tot zondag geopend. Let op onze speciale openingstijden. Hier vindt een compleet overzicht van onze openingstijden.

 De meest gangbare alpincenter tickets kunt u online reserveren. Om een reservering door te voeren selecteert u in de kalender en dag en kiest de gewenste tickets. Aansluitend kunt u de betaling doorvoeren door middel van SOFORT Überweisung, iDeal, PayPal, MasterCard of Visa. Direct naar online tickets bestellen.

Ja, het alpincenter heeft een inhouse skischool (Top On Snow). U kunt zowel lessen voor beginners als gevorderden reserveren. De lessen dienen van tevoren gereserveerd te worden. Hier vindt u het complete lesaanbieding.

Een alpincenter cadeaubon is een geliefd cadeau. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa en online. Bij een online bestelling selecteert u de gewenste cadeaubon (waardebon of bepaald ticket). Aansluitend kunt u de cadeaubon voorzien van een persoonlijke groettekst. U betaalt de cadeaubon per SOFORT Überweisung, PayPal, MasterCar, Visa of op rekening. Na afsluiting van de bestelling ontvangt u de cadeaubon op basis van de gekozen verzendwijze direct per e-mail of per post. Direct naar cadeaubon bestelpagina .
Ook als u betaalwijze op rekening gekozen heeft ontvangt u de cadeaubon direct na de bestelling. Deze kan ook direct geprint worden. Zodra de betaling binnen is, wordt de bon geactiveerd en kan deze ingewisseld worden.